Klik om te vergroten


Politie zoekt getuigen van 'aanrijding' in Almere Centrum
Laatste update: donderdag 07 juni 2018 - 15:21 uurDe politie is opzoek naar getuigen van een 'aanrijding' tussen een fietsster en een voetganger aan de Regisseurstraat in Almere Stad.

Het incident vond woensdagmiddag rond 17.15 uur plaats, volgens de politie trok het incident veel bekijks doordat er niet precies duidelijk was wat er zich precies had voortgedaan. 

Nadat de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd er geen letsel bij de fietsster waargenomen nadat zij werd gecontroleerd in de ambulance.  

Ophef

Op social media gaan beelden van het incident rond waar op is te zien hoe een vrouw naast haar fiets op de grond zit. In het bericht wordt gesuggereerd dat het incident te maken zou hebben met racisme doordat de vrouw in kwestie een migrant zou zijn welke expres van haar fiets zou zijn geduwd door een blanke man.

Omdat de politie wil weten wat er zich exact heeft afgespeeld is de politie opzoek naar getuigen. Hen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.