Vrachtwagen te water geraakt op A27
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Vrachtwagen te water geraakt op A27
Laatste update: vrijdag 08 juni 2018 - 14:30 uurEen vrachtwagen is vrijdagmiddag te water geraakt op de A27 nabij de Stichtseweg.

Het ongeval vond rond 13.30 uur, in eerste instantie rukte de hulpdiensten groots uit waarbij er ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Later bleek dat de chauffeur van de vrachtwagen zelfstandig uit het voertuig is weten te komen.

Het is niet bekend of de vrachtwagenchauffeur gewond is geraakt bij het ongeval.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.