Almeerder (23) aangehouden vanwege drugsbezit, nepwapens en rijden onder invloed
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerder (23) aangehouden vanwege drugsbezit, nepwapens en rijden onder invloed
Laatste update: zaterdag 09 juni 2018 - 23:13 uurDe politie heeft op de Elementendreef in Almere een 23-jarige man aangehouden voor het bezitten van drugs, nepvuurwapens en het rijden onder invloed.

Volgens de politie werd er een hoeveelheid drugs aangetroffen in het voertuig tijdens een controle. Vervolgens werd er een huiszoeking gedaan waarbij er twee nepvuurwapens, meer drugs en een som geld werd aangetroffen.

De man wordt verdacht van verboden wapenbezit, bezit en handel van verdovende middelen en het rijden onder invloed. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

De twee aangetroffen nepvuurwapens (foto door politie)


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.