De politie heeft op de Elementendreef in Almere een 23-jarige man aangehouden voor het bezitten van drugs, nepvuurwapens en het rijden onder invloed.

Volgens de politie werd er een hoeveelheid drugs aangetroffen in het voertuig tijdens een controle. Vervolgens werd er een huiszoeking gedaan waarbij er twee nepvuurwapens, meer drugs en een som geld werd aangetroffen.

De man wordt verdacht van verboden wapenbezit, bezit en handel van verdovende middelen en het rijden onder invloed. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

[img caption=De twee aangetroffen nepvuurwapens (foto door politie)]http://www.almere-nieuws.nl/media/images/1288270809042357347.jpg[/img]


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Marjan Derks op zondag 10 juni 2018 om 01.01 uur Sluit al die mafkezen maar op4im almere dan doen jullie nog iets goeds dasr in dat almere.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342