Komende zomer 'StrandSafari' op Almeerderstrand
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Komende zomer 'StrandSafari' op Almeerderstrand
Laatste update: maandag 11 juni 2018 - 16:26 uurOp zaterdag 14 juli is het Almeerderstrand het toneel van de eerste 'StrandSafari': een strandfeest met onder meer muziek, sport, wateractiviteiten, buitentheater en workshops.

Vrijwel alle activiteiten op het strand zijn gratis toegankelijk. Zo kunnen er dansworkshops worden gevolg, zijn er drijvende concerten, kan men varen op een vlot en zijn er architectuurrondleidingen.

De organisatie maakt binnenkort het volledige programma bekend.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.