Klik om te vergroten


Komende woensdag Buitenspeeldag: verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen in Almere
Laatste update: dinsdag 12 juni 2018 - 10:53 uurKomende woensdag is het weer Buitenspeeldag - door heel Nederland worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zo ook in Almere.

Zo wordt er aan het Lavendelplantsoen in de Kruidenwijk een heuse beautyworkshop voor kinderen georganiseerd en kunnen kinderen aan de Chagallweg in Tussen de Vaarten hun eigen 'dierentuin' creëren door met stoepkrijt verschillende dieren te stoepkrijten.

Op het schoolplein van basisschool de Ichthus in Waterwijk kunnen kinderen onder andere meedoen aan een les warrior skillz, voetballen, stoepkrijten en springen op het springkussen.

Op het schoolplein van basisschool Letterland in Literatuurwijk wordt Buitenspeeldag nog wat groter aangepakt: er staan springkussens, kinderen kunnen zich laten schminken, er is een peuterplein, er zijn mega zeepbellen, er kan worden meegedaan aan volleybal, yoga of streetdance en er zijn hapjes en drankjes.

Jantje Beton

Buitenspeeldag is een initiatief door Jantje Beton in samenwerking met kinderzender Nickelodeon om kinderen meer buiten te laten spelen.

Landelijk zijn er meer dan 1000 activiteiten aangemeld, Buitenspeeldag wordt al sinds 1994 georganiseerd.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.