Bladkorven blijven deze zomer staan
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Bladkorven blijven deze zomer staan
Laatste update: dinsdag 12 juni 2018 - 15:22 uurKomende zomer blijven de bladkorven staan in de wijken. Dat meldt de gemeente Almere.

Bladkorven kunnen worden gebruikt om tuin- en snoeiafval in te deponeren. Voorheen werden de bladkorven geplaatst aan het begin van de lente en werden aan het eind van de lente weer weggehaaald. Ook in de herfst zijn de bladkorven in de wijken te vinden.

De gemeente meldt dat het om een proef gaat om de bladkorven ook in de zomer in de wijken te laten staan. Aan het eind van de herfst zal de gemeente evalueren of de bladkorven in de komende jaren ook in de zomer zullen blijven staan.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.