Klik om te vergroten
Foto: Parkhuys Almere


Parkhuys mogelijk dicht, D66 stelt schriftelijke vragen
Laatste update: woensdag 13 juni 2018 - 13:44 uurD66 heeft woensdag schriftelijke vragen gesteld aan het college over de mogelijke sluiting van het Parkhuys Almere.

Parkhuys Almere is een inloophuis voor iedereen die zelf of in zijn/haar omgeving te maken heeft (gehad) met kanker. Door financiële moeilijkheden bestaat de kans dat het Parkhuys haar deuren moet sluiten.

Op dit moment staat het betreffende pand wegens financiële moeilijkheden te koop waarna naar een goedkopere huisvesting kan worden gekeken. Wanneer dit niet lukt, bestaat de kans dat het Parkhuys haar deuren moet sluiten.

Schriftelijke vragen

Omdat D66 het een groot gemis voor de stad zou vinden als het initiatief ten onder gaat terwijl steeds meer mensen het Parkhuys weten te vinden, heeft de partij schriftelijke vragen gesteld aan het college.

Zo wil de partij weten of het college bekend is met de situatie en of het college bereid is om zich in te zetten om het voortbestaan van het Parkhuys te verzekeren.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.