PEILING: `Staking in het openbaar vervoer` - Klik hier om deel te nemen aan de peiling!
Klik om te vergroten

Wethouder Herrema met verlof in afwachting van onderzoek
Laatste update: woensdag 13 juni 2018 - 15:00 uur


Wethouder Tjeerd Herrema is met verlof in afwachting van het onderzoek welke is gestart nadat de krant Almere Deze WEEK een klacht indiende. Dat meldt het college van B&W in een brief aan de gemeenteraad.

Naar aanleiding van de klacht is door het college een onderzoek gestart, de uitkomsten van het onderzoek worden volgende week verwacht. 

Herrema besloot om verlof te nemen en in de luwte de uitkomsten van het onderzoek af te wachten, aldus het college die er naar streeft om alle partijen op korte termijn duidelijkheid te verschaffen.

Lees ook: Wethouder Herrema zeer verontwaardigd en aangedaan over handelen Almere Deze WEEK


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

4 reacties

 • Willem

  woensdag 13 juni 2018

  Het is weer zo ver; de redactieleden van Almere DEZE WEEK zijn weer bezig met een persoonlijk geschil via hun eigen medium te beslechten. In hun krant openlijk van alles publiceren over 'de tegenstander', in dit geval Herrema, maar zelf je naam niet bij het artikel zetten, ook niet de naam van de betreffende 'getraumatiseerde' redacteur. Anderen optimaal beschadigen via je eigen krant, en zelf anoniem buiten schot blijven. Gebruikelijk bij deze 'krant'. Journalistiek gezien beschamend. Tegengeluiden worden door dit kwaliteitsarme medium ook geelimineerd. Zo is dit bericht, toch zonder onwelvoegelijk taalgebruik, geblokt op hun facebook pagina. Hoezo vrijheid van meningsuiting en hoor en wederhoor? Verder; Als je als journalist overstuur raakt omdat je iemand hoort poepen, en door een minder leuk berichtje een 'vertrouwensbreuk' met een wethouder oploopt en aangeeft (zelfs bij de burgemeester!) niet meer met hem te kunnen werken weet ik wel de oplossing; ga wat anders doen!

  • Filipe

   woensdag 13 juni 2018

   Wm wie betalen .

   • Michel

    woensdag 13 juni 2018

    Ik zeg hierbij het abonnement op. Was toch al een krant van niks

    • Rob

     woensdag 13 juni 2018

     Mooi kunnen we daarna de Floriade meteen schrappen.

     Reactie plaatsen

     Klik hier om een reactie te plaatsen.