Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

Jeroen van de Wiel vertrekt als directeur Kunstlinie Almere Flevoland
Laatste update: donderdag 14 juni 2018 - 16:09 uur


Jeroen van de Wiel vertrekt als directeur van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Dat meldt hij donderdagmiddag. 

Volgens Van de Wiel zit zijn klus er voor zijn gevoel op: zo was hij onder andere betrokken bij de transitie van Schouwburg Almere naar KAF. 

"Ik heb er dan ook voor gekozen mijn baan op te zeggen en een tijdje op de fiets door China te gaan crossen", aldus Van de Wiel die aan het eind van dit jaar vertrekt bij KAF.

Transitie

Van de Wiel vertelt dat er in de afgelopen jaren ontzettend veel is gebeurd en veranderd: "Het gebouw moest geschikt worden gemaakt voor het nieuwe gebruik en was het de opdracht vanuit de gemeente om met KAF het culturele aanbod verder uit te breiden en te consolideren in Almere."

Na het neerleggen van zijn functie is Van de Wiel van plan om een aantal maanden door China te reizen om vervolgens te kijken naar een nieuwe uitdaging.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

ReactiesMax Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.