Klik om te vergroten
Foto`s: aangeleverd


Par Hasard geopend op Belfortplein: win een tegoedbon van 50 euro!
Laatste update: vrijdag 15 juni 2018 - 10:25 uurSinds kort heeft het Belfortplein in Almere Stad er een nieuwe horecagelegenheid bij: Par Hasard, een bourgondische horecazaak die de to-go frituur van de frietkot combineert met een eetcafé op hoog niveau.

Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en legendarische frikandellen zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs stoofpotje en gegrilde rib-eye te bestellen.

"Par Hasard heeft eigen huiswijnen ontwikkeld voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en champagne bij de frites. De sfeervolle friterie beschikt over een heerlijk zonovergoten terras waar het deze zomer uitstekend vertoeven is voor een smaakvolle snack, lunch, borrel en diner", vertelt Paula Plantinga namens Par Hasard.

Beste friet van Amsterdam

Par Hasard is befaamd om haar huisgemaakte frites die inmiddels drie keer door de AD Friettest zijn bekroond met de titel 'beste friet van Amsterdam', maar ook de eigen bereide frikandellen en de fish & chips gemaakt van verse kabeljauwrug met heerlijke tartaarsaus zijn een groot succes. 

Verse, kwalitatieve ingrediënten en een eigen receptuur dragen bij aan het succes, zo ook het signatuurgerecht 'Limburgs Zoervleis' - een authentiek stoofpotje met rundvlees, ontbijtkoek, laurierblad, vlierbessen en witte ui naar het originele recept uit Limburg. 

De tarieven zijn toegankelijk: op het menu staan hoofdgerechten vanaf 12,50 euro, tevens zijn er wisselende 3-gangen menu's voor 15,00 euro en 17,50 euro.

Meer informatie is te vinden op de website van Par Hasard.

Win een tegoedbon!

Wil jij een tegoedbon van 50,00 euro winnen voor een to-go, lunch of diner bij Par Hasard? Doe dan mee met onze winactie - meer informatie lees je op de actiepagina.

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.