Tino Martin geeft avondvullende show in KAF
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Tino Martin geeft avondvullende show in KAF
Laatste update: dinsdag 19 juni 2018 - 08:53 uurVolkszanger Tino Martin staat op woensdag 14 november in de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) als onderdeel van zijn theatertour 'Dichterbij'.

Afgelopen week gaf Martin nog een uitverkocht concert in de Ziggo Dome en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in de Nederlandstalige artiestenindustrie. De twee albums 'Jij liet me vallen' en 'Hoe ik het Zie' welke Tino Martin uitbracht werden beide bekroond met een Edison Award.

Tijdens de avondvullende show in KAF speelt Tino Martin zijn grootste hits, bijzondere nummers en zijn nieuwe nummers; hierbij wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Kaarten zijn beschikbaar via de website van KAF.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.