Klik om te vergroten


Nieuw restaurant Festijn Culinair vestigt zich in Almere Buiten
Laatste update: vrijdag 22 juni 2018 - 12:35 uurEr komt een nieuw restaurant in Almere Buiten: onderneemster Yuk-ha Tang laat haar nieuwe restaurant genaamd 'Festijn Culinair' bouwen in Buitenhout waar ook onder meer een sportschool en bowlingbaan gevestigd zijn.

Yuk-ha Tang opende eerder restaurant Tang Dynastie in de Indischebuurt.

Het restaurant zal 6300 vierkante meter groot worden welke vervolgens plaats kan bieden aan 600 gasten. De keuken zal zich richten op voornamelijk westerse gerechten.

Aanvulling

Maaike Veeningen (wethouder Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling) wenst Tang veel succes: "Het is heel mooi dat ondernemers die al actief zijn in de stad nog meer gaan ondernemen. Zij kennen de markt, stad en inwoners."

Veeningen noemt het een welkome aanvulling voor Buitenhout welke Almeerders en gasten van buiten nog meer keuze biedt om uit eten te gaan in Almere.

Duurzaam

Tang laat haar tweede restaurant duurzaam bouwen en wil een beleving aanbieden in een bourgondisch trefpunt. Zij zet in op het bereiken van synergie door het runnen van twee restaurants: meer omzet met minder kosten.

"Ons nieuwe restaurant is een mooie aanvulling. Niet alleen qua keuken maar ook qua concept, op ons bestaande restaurant Tang Dynastie met een Aziatische keuken", vertelt Yuk-ha Tang.

Het is nog niet bekend wanneer het restaurant zal gaan openen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.