Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2017/09/allGo_bus_Keolis.jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2017/09/allGo_bus_Keolis.jpg 400w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2017/09/allGo_bus_Keolis.jpg 300w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2017/09/allGo_bus_Keolis.jpg 768w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2017/09/allGo_bus_Keolis.jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

Politiek en gemeente

Bussen rijden maandag weer normaal: overeenkomst over cao bereikt

Bussen rijden maandag weer normaal: overeenkomst over cao bereikt

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De vakbonden hebben samen met werkgevers een akkoord bereikt over de door vakbonden gestelde eisen: maandag zullen de bussen weer volgens normale dienstregeling rijden.

Sinds afgelopen woensdag reden bussen in Almere niet of nauwelijks, slechts enkele buslijnen waren bereikbaar voor reizigers.

Resultaat

Afgesproken is een cao met een geldigheid van 2,5 jaar met een loonsverhoging van drie procent per jaar en eenmalig 650 euro.

Ook krijgen werknemers extra pauzes en een verminderde werkdruk.

De vakbonden vertegenwoordigen in totaal zo'n 12.000 werknemers in het openbaar vervoer.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 2.5 ℃
Voelt als -1.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.5 ℃ (02.55 uur)
Hoogst 2.8 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)