PVV stelt schriftelijke vragen over achterstallig onderhoud in wijken
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


PVV stelt schriftelijke vragen over achterstallig onderhoud in wijkenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 03 juli 2018 om 11:11 uur


De PVV heeft dinsdag schriftelijke vragen gesteld aan het college over het achterstallig onderhoud in de wijken. Door bewoners werd er onlangs een petitie gestart om Almere weer leefbaar groen te maken, de petitie is inmiddels al honderden keren ondertekend.

"Het onkruid komt over de stoepen heen te hangen en de berenklauw is inmiddels ook al gesignaleerd in de woonwijk. Het hoge gras heeft ook een gezondheidsrisico, namelijk tekenbeten", valt er te lezen in de petitie.

Ook kleine hondjes zijn niet meer terug te vinden in het hoge gras, takken van bomen komen op auto's terecht en het onkruid groeit maar door. 

Volgens de petitionaris zijn sommige hoeken van straten zó dicht begroeid dat de veiligheid in het geding is: "dit is een doorn in het oog van de inwoners van Almere."

Schriftelijke vragen

De PVV wil van het college weten of het college bekend is met de signalen van Almeerders over het achterstallige onderhoud en of het college een overzicht kan verstrekken aan de gemeenteraad in welke wijken er sprake is van achterstallig onderhoud.

Ook wil de partij van het college weten wat de reden is van het achterstallige onderhoud en of er extra geld kan worden vrijgemaakt om de achterstanden in te lopen.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.