Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

PVV stelt schriftelijke vragen over achterstallig onderhoud in wijken

PVV stelt schriftelijke vragen over achterstallig onderhoud in wijken

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De PVV heeft dinsdag schriftelijke vragen gesteld aan het college over het achterstallig onderhoud in de wijken. Door bewoners werd er onlangs een petitie gestart om Almere weer leefbaar groen te maken, de petitie is inmiddels al honderden keren ondertekend.

"Het onkruid komt over de stoepen heen te hangen en de berenklauw is inmiddels ook al gesignaleerd in de woonwijk. Het hoge gras heeft ook een gezondheidsrisico, namelijk tekenbeten", valt er te lezen in de petitie.

Ook kleine hondjes zijn niet meer terug te vinden in het hoge gras, takken van bomen komen op auto's terecht en het onkruid groeit maar door. 

Volgens de petitionaris zijn sommige hoeken van straten zó dicht begroeid dat de veiligheid in het geding is: "dit is een doorn in het oog van de inwoners van Almere."

Schriftelijke vragen

De PVV wil van het college weten of het college bekend is met de signalen van Almeerders over het achterstallige onderhoud en of het college een overzicht kan verstrekken aan de gemeenteraad in welke wijken er sprake is van achterstallig onderhoud.

Ook wil de partij van het college weten wat de reden is van het achterstallige onderhoud en of er extra geld kan worden vrijgemaakt om de achterstanden in te lopen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.1 ℃
Voelt als 10.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 10.1 ℃ (01.39 uur)
Hoogst 11.8 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog