Gedenksteen voor Allard Veldhuis onthuld in Almere Haven
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Rinus Lettinck


Gedenksteen voor Allard Veldhuis onthuld in Almere HavenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 05 juli 2018 om 16:28 uur


Onder grote belangstelling heeft wethouder Jaap Lodders donderdagmiddag de gedenksteen voor Allard Veldhuis onthuld aan de Sluiskade in Almere Haven.

Veldhuis overleed vorig jaar op 71-jarige leeftijd na geruime tijd ziek geweest te zijn. Vrienden van Veldhuis namen het initiatief voor de gedenksteen.

De Almeerder was de eerste opbouwwerker in Almere, aanjager van de Triatlon, organisator van de intocht van Sinterklaas in Almere, vormgever van Jeugdland, medeorganisator van het Bevrijdingsfestival èn lid van de gemeenteraad.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.