Klik om te vergroten


Almeerder (19) aangehouden na overval op winkel in Uitgeest
Laatste update: dinsdag 10 juli 2018 - 12:15 uurDe politie heeft dinsdagochtend een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een winkel in Uitgeest.

De betreffende winkel werd op dinsdag 14 november 2017 overvallen door twee mannen, één van de mannen bedreigde het personeel met een vuurwapen en de ander deed dit met een hamer. Zij dwongen het personeel om geld uit de kassa af te geven en namen meerdere goederen mee.

Na de overval ging het tweetal er vandoor in een zwarte Audi 4 Avant, het voertuig werd later teruggevonden in Velsen-Noord. 

Beelden van de overval verschenen vorige week in het televisieprogramma Opsporing Verzocht waarna dinsdagochtend een verdachte kon worden aangehouden. De man zit vast voor verder onderzoek.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.