De politie heeft dinsdagochtend een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een winkel in Uitgeest.

De betreffende winkel werd op dinsdag 14 november 2017 overvallen door twee mannen, één van de mannen bedreigde het personeel met een vuurwapen en de ander deed dit met een hamer. Zij dwongen het personeel om geld uit de kassa af te geven en namen meerdere goederen mee.

Na de overval ging het tweetal er vandoor in een zwarte Audi 4 Avant, het voertuig werd later teruggevonden in Velsen-Noord. 

Beelden van de overval verschenen vorige week in het televisieprogramma Opsporing Verzocht waarna dinsdagochtend een verdachte kon worden aangehouden. De man zit vast voor verder onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432