ANWB-project AutoMaatje van start gegaan in Almere Haven
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door Bob Friedländer


ANWB-project AutoMaatje van start gegaan in Almere HavenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 12 juli 2018 om 15:03 uur


Donderdag aan het eind van de ochtend is in Almere Haven het project 'AutoMaatje' van de ANWB van start gegaan.

Met het project kunnen minder mobiele Almeerders zichzelf voor 30 eurocent per kilometer laten vervoeren door vrijwilligers van het VMCA wanneer zij bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moeten of een buurtactiviteit willen bezoeken. 

De eerste gebruiker was de 94-jarige mevrouw van Gaveren die naar Corrosia in Almere Haven werd gereden, daar werd zij verwelkomd door Jan van der Toorn (coördinator ANWB Vrijwilligers).  

AutoMaatje is een samenwerking tussen ANWB en de Almeerse organisaties VMCA en De Schoor, al eerder ging het project landelijk van start en is nu ook actief in Almere.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.