Parkhuys in Almere mogelijk gered door college van B&W na schriftelijke vragen D66
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: Parkhuys Almere


Parkhuys in Almere mogelijk gered door college van B&W na schriftelijke vragen D66Geplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 13 juli 2018 om 13:18 uur


Het college van B&W in Almere wil eenmalig 70.000 euro uittrekken om het Parkhuys in Almere te redden. Dat antwoordt het college na schriftelijke vragen welke werden gesteld door D66.

De partij sprak van een nijpende situatie omdat het pand door de financiële situatie vóór 1 september moet worden verkocht zodat er een goedkopere locatie kon worden gezocht. 

Gesprek

Het college heeft eind juni een gesprek gevoerd met het bestuur van het Parkhuys waarbij is voorgesteld om eenmalig een bijdrage van 70.000 euro te verlenen bovenop de al bestaande subsidie die het Parkhuys elk jaar ontvangt.

Met dit eenmalige bedrag zou het Parkhuys nog tot juli volgend jaar op de huidige locatie kunnen blijven, voorwaarde is dat het bestuur voor het einde van dit jaar met een plan komt om de financiële situatie te verbeteren.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.