Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Jett Rebel, SFB, Donnie en Famke Louise op derde editie van KAFTIVAL
Laatste update: donderdag 19 juli 2018 - 12:25 uurOnder andere Jett Rebel, SFB en Donnie treden op vrijdag 28 september op tijdens de derde editie van KAFTIVAL in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Dat maakte de organisatie donderdagochtend bekend.

De twee eerdere edities konden rekenen op zo'n 2000 bezoekers.

Bruisend festival

Tijdens KAFTIVAL verandert het multifunctionele cultuurgebouw in Almere in een bruisend festival met diverse podia en een uiteenlopende programmering. 

"Met KAFTIVAL als kickoff van het culturele seizoen laat KAF zien wat haar bezoekers kunnen verwachten in de programmering van het nieuwe seizoen. Het aanbod van de Flevolandse culturele hotspot varieert van popconcerten, cabaret, masterclasses en dansavonden: zo ook de programmering van KAFTIVAL", aldus een woordvoerder van KAF.

De kaartverkoop startte donderdagmiddag om 12.00 uur.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.