Leapp in Almere Stad blijft definitief gesloten ondanks doorstart
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: Google Maps


Leapp in Almere Stad blijft definitief gesloten ondanks doorstart
Laatste update: donderdag 19 juli 2018 - 14:23 uurHet filiaal van Leapp in Almere blijft definitief gesloten ondanks dat de Apple-retailer een doorstart krijgt.

In totaal zullen 14 winkels in Nederland op korte termijn heropenen. De winkels in Almere, Apeldoorn en Tilburg blijven definitief gesloten.

Begin vorige maand vroeg Leapp een faillissement aan nadat gesprekken over een nieuwe financiëring op niets uitliepen. In Duitsland blijven alle winkels gesloten, voor de winkels in België wordt er nog gekeken naar de mogelijkheden.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.