Zwartrijder aangehouden op station Almere Centrum
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Zwartrijder aangehouden op station Almere Centrum
Laatste update: vrijdag 20 juli 2018 - 14:17 uurDe politie heeft donderdag een man aangehouden die zonder geldig vervoerbewijs gebruik maakte van het openbaar vervoer in Almere. 

Volgens de politie werd de man door controleurs van Keolis staande gehouden waarna de politie werd gealarmeerd. De man vond het vervolgens nodig om agenten te bespugen, beledigen, bedreigen en proberen te schoppen. 

De man is overgebracht naar het politiebureau. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.