Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Nepcollectanten actief in Almere
Laatste update: zaterdag 21 juli 2018 - 11:58 uurEr wordt gewaarschuwd voor twee mannen die in de Muziekwijk zouden collecteren voor stichting Wensjes. Dat meldt de oprichtster van de stichting. 

Volgens de oprichtster hebben de twee mannen niets met de stichting te maken, zij verzoekt dan ook om niet te doneren maar om de politie in te schakelen bij het zien van de twee mannen. 

Het betreft twee mannen van circa 25 jaar oud. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.