Tropische week voor de boeg: 30 tot 35 graden!
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Tropische week voor de boeg: 30 tot 35 graden!
Laatste update: zondag 22 juli 2018 - 09:40 uurKomende week zou er wel eens van een hittegolf gesproken kunnen worden: volgens de voorspellingen belooft het namelijk een tropische week te worden met temperaturen van 30 tot 35 graden! 

De week start maandag met 'slechts' 28 graden maar daar komt al snel verandering in: voor dinsdag is er 30 graden voorspelt en woensdag tot en met vrijdag 31 graden! 

Naar verwachting blijft de temperatuur voor langere tijd in tropische sferen, tot 4 augustus valt de temperatuur namelijk niet lager uit dan 26 graden. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.