Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/media/images/1558825745916333923.jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/media/images/1558825745916333923.jpg 400w, //almere-nieuws.nl/media/images/1558825745916333923.jpg 300w, //almere-nieuws.nl/media/images/1558825745916333923.jpg 768w, //almere-nieuws.nl/media/images/1558825745916333923.jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

Politiek en gemeente

Floriade BV heeft nieuwe Raad van Commissarissen

Floriade BV heeft nieuwe Raad van Commissarissen

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Er is een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) voor de Floriade BV gevonden. Dat meldt de gemeente dinsdagmiddag.

De vorige RvC stapte eerder naar eigen zeggen op vanwege een koerswijziging vanuit de gemeente.

Nieuwe RvC-leden

De nieuwe RvC bestaat uit Eric van der Burg (raadslid in Amsterdam en oud-wethouder in Amsterdam), Jan de Vries (bestuurslid Nationale Tuinbouwraad en lid van de vorige RvC) en Angelique Lombarts (lector aan de Hotelschool The Hague en organisatie-antropologe).

"Met de benoeming van Van der Burg heeft de RvC een ervaren bestuurder in het openbaar domein, De Vries zat ook in de vorige RvC namens de Nederlandse Tuinbouwraad en zorgt daarmee voor continuïteit van het bestuur. Hij heeft ook ervaring met het organiseren van een Floriade. Met Lombarts is kennis en ervaring toegevoegd op het gebied van toerisme, citymarketing en congres- en eventorganisatie", aldus een woordvoerder van de gemeente.

De RvC houdt toezicht op de werkzaamheden van de Floriade BV. Die is (met de gemeente als enige aandeelhouder) in het leven geroepen om de Expo Floriade Almere in 2022 te organiseren.  


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

 • Overige

  Overzicht: het nieuws van afgelopen week!

  Door

  Benieuwd naar het nieuws van de afgelopen week of heb je afgelopen week niet al het nieuws in de gaten kunnen houden? Geen probleem: in dit overzicht vindt je een overzicht van het nieuws (..)...

 • Columns

  Column: Een nieuw boek

  Door

  Ik ben volop aan het schrijven over de stad, want mijn boek gaat over de stad. Over Almere. Een thriller in de categorie misdaad en ik kan niet wachten om het boek te lanceren. Ik ben (..)...

 • Politiek en gemeente

  Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

  Door

  Donderdag was een spannende dag voor de 15-jarige Jimmy uit Almere: als nieuwe baas van AllGo was hij namelijk verantwoordelijk voor het gehele busvervoer in Almere. (..)...

 • Overige

  Meekijkdag voor achtstegroepers op het Buitenhout College

  Door

  Op woensdagmiddag 12 februari 2020 organiseert het Buitenhout College de 'Buitenhout Experience' De middag is voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool die benieuwd zijn hoe een middag (..)...

 • Overige

  Btw-vrije dagen bij MediaMarkt: hoe zit dat precies?

  Door

  De btw-vrije dagen bij Media Markt zijn weer van start gegaan, zo ook bij Media Markt in Almere Stad. Tot en met zondag profiteren klanten op een groot deel van het assortiment van een (..)...

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.0 ℃
Voelt als 1.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (04.17 uur)
Hoogst 5.0 ℃ (11.57 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)