Almeerder wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Jurgen Jacob Lodder


Almeerder wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij
Laatste update: dinsdag 24 juli 2018 - 17:04 uurEen grote verrassing voor Ulrik uit Almere: hij won in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro.

Samen met zijn vrouw werd hij verrast door het team van BankGiro Loterij toen zij de cheque bij hun thuis kwamen overhandigen. 

"Wát is dit een enorm bedrag! Hier zijn we echt ontzettend blij mee. We hebben geen gemakkelijk start van het jaar gehad. Dankzij deze geldprijs kunnen we nu met onze vier kinderen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Wat is dat fijn", reageerde Ulrik enthousiast.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.