Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Maak kans op een large pizza en bijgerecht naar keuze bij Papa John's!
Laatste update: vrijdag 27 juli 2018 - 14:01 uurMet een temperatuur van meer dan 30 graden is het veel te warm om zelf in de keuken te staan - tijd voor een snelle winactie bij Almere Nieuws waarbij je kansmaakt op een large pizza en bijgerecht naar keuze bij Papa John's Almere!

Er worden in totaal drie winnaars gekozen, meedoen kan van vrijdagmiddag 14.00 uur tot vrijdagavond 18.00 uur via de actiepagina.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.