Grote vraag naar ventilatoren: Media Markt Almere verkoopt duizenden ventilatoren
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Grote vraag naar ventilatoren: Media Markt Almere verkoopt duizenden ventilatoren
Laatste update: vrijdag 27 juli 2018 - 16:10 uurHet gaat hard met de ventilatoren bij Media Markt Almere: alhoewel er verschillende plannen gereed lagen, kwam de winkel toch met lege schappen te zitten welke vrijdagmiddag weer zijn aangevuld met honderden nieuwe ventilatoren.

"Voor deze zomer is er door Media Markt Almere een hitteplan opgesteld waarbij een groot aantal ventilatoren vroeg in het jaar zijn binnengekomen. Er was ook een plan B voor wanneer de eerste voorraad er doorheen zou gaan bij extreem weer", legt Gino van Media Markt Almere uit.

Inmiddels is het plan B dan ook in werking gesteld. Afgelopen donderdag zat de winkelketen even zonder voorraad waardoor er vele klanten moesten worden teleurgesteld.

Nieuwe voorraad

Vrijdagmiddag wist Media Markt Almere haar voorraad weer aan te vullen: toen kwamen er 11 pallets met daarop honderden ventilatoren binnen.

Dat de vraag naar ventilatoren extreem is, kunnen ze bij Media Markt Almere goed merken: tot nu toe zijn er ruim 2000 ventilatoren verkocht terwijl er vorige zomer 'slechts' 891 ventilatoren werden verkocht.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.