Klik om te vergroten

Grote vraag naar ventilatoren: Media Markt Almere verkoopt duizenden ventilatoren
Laatste update: vrijdag 27 juli 2018 - 16:10 uur


Het gaat hard met de ventilatoren bij Media Markt Almere: alhoewel er verschillende plannen gereed lagen, kwam de winkel toch met lege schappen te zitten welke vrijdagmiddag weer zijn aangevuld met honderden nieuwe ventilatoren.

"Voor deze zomer is er door Media Markt Almere een hitteplan opgesteld waarbij een groot aantal ventilatoren vroeg in het jaar zijn binnengekomen. Er was ook een plan B voor wanneer de eerste voorraad er doorheen zou gaan bij extreem weer", legt Gino van Media Markt Almere uit.

Inmiddels is het plan B dan ook in werking gesteld. Afgelopen donderdag zat de winkelketen even zonder voorraad waardoor er vele klanten moesten worden teleurgesteld.

Nieuwe voorraad

Vrijdagmiddag wist Media Markt Almere haar voorraad weer aan te vullen: toen kwamen er 11 pallets met daarop honderden ventilatoren binnen.

Dat de vraag naar ventilatoren extreem is, kunnen ze bij Media Markt Almere goed merken: tot nu toe zijn er ruim 2000 ventilatoren verkocht terwijl er vorige zomer 'slechts' 891 ventilatoren werden verkocht.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Reacties