Omhoog gekomen voetpad in Meridiaanpark gerepareerd
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door Ron Baars


Omhoog gekomen voetpad in Meridiaanpark gerepareerd
Laatste update: maandag 30 juli 2018 - 16:17 uurHet voetpad wat afgelopen weekend als gevolg van de warmte omhoog kwam, is door de gemeente gerepareerd. 

Het pad werd door de politie als gevaarlijke situatie gemarkeerd wat leidde tot een spoedreparatie door de gemeente welke dezelfde dag nog is uitgevoerd: de betonnen plaat die was gebarsten, is inmiddels vervangen door betonnen klinkers.

Volgens een woordvoerder van de gemeente zullen de betonnen klinkers in de toekomst weer zullen vervangen door een betonnen plaat, maar dat heeft voor nu geen prioriteit.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.