Tweede hittegolf in aantocht!
Klik om te vergroten


Tweede hittegolf in aantocht!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 01 augustus 2018 om 10:34 uur


Met een extreem warme hittegolf net achter de rug lijkt de volgende hittegolf in aantocht te zijn, zeldzaam want de vorige hittegolf voor die van afgelopen week werd geregistreerd in 2015.

Om over een hittegolf te spreken moet het vijf dagen achter elkaar warmer zijn dan 25 graden waarvan drie dagen boven de 30 graden wat de komende dagen zomaar eens kan gaan plaatsvinden.

Zo belooft het woensdag 27 graden te worden en stijgt het kwik donderdag en vrijdag tot boven de 30 graden. Ook het weekend en de eerste helft van de volgende week worden er temperaturen van boven de 25 graden (tot 30 graden) verwacht waardoor een nieuwe hittegolf niet is uitgesloten.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.