[Update] [Foto's] Busbaan bij Flevoziekenhuis afgesloten door vallende betonplaat
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


[Update] [Foto's] Busbaan bij Flevoziekenhuis afgesloten door vallende betonplaat
Laatste update: donderdag 02 augustus 2018 - 13:14 uurDe busbaan nabij het Flevoziekenhuis is sinds donderdagochtend afgesloten doordat er beton afkomstig van het gebouw van Windesheim Flevoland naar beneden is gevallen. 

Daardoor ligt de busbaan nu versperd met beton waardoor de bussen geen gebruik kunnen maken van de busbaan.

Specialisten hebben rond het middaguur het gebouw geïnspecteerd waarbij er nog een deel van het beton handmatig naar beneden is laten komen. Het is nog niet duidelijk hoe lang de afsluiting duurt.

Het incident en de bijkomende werkzaamheden trekken veel bekijks van omstanders, ook burgemeester Weerwind heeft een kijkje genomen.

Bushalte buiten dienst

Doordat het gebied is afgezet, zijn de twee bushaltes 'Flevoziekenhuis' tijdelijk buiten dienst. Volgens Keolis is er geen vervangende halte, hier wordt pas naar gekeken zodra de afzetting voor langere tijd geldt.

Bussen rijden om via de naastgelegen weg.

Update 17.33 uur: afzetting is opgeheven.

Foto's

-

-

-
 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.