Aanrijding tussen stadsbus en personenauto in Almere Haven
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door Bob Friedländer


Aanrijding tussen stadsbus en personenauto in Almere Haven
Laatste update: donderdag 02 augustus 2018 - 17:27 uurDonderdagmiddag heeft er op de Steiger in Almere Haven een aanrijding plaatsgevonden tussen een stadsbus en personenauto.

Het ongeval vond rond 13.30 uur plaats ter hoogte van de oversteek. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de personenauto gewond: hij is ter plaatste in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen.

Voor de zekerheid is er bij de bestuurder een blaastest afgenomen welke goed uit viel. De oorzaak van de aanrijding is vooralsnog onbekend, als gevolg van de aanrijding was het busverkeer tijdelijk gestremd.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.