Lisa Loïs brengt ode aan Adele: theatertour start 22 september in Almere
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Lisa Loïs brengt ode aan Adele: theatertour start 22 september in Almere
Laatste update: vrijdag 03 augustus 2018 - 13:04 uurNa een uiterst succesvolle uitverkochte tournee langs de Nederlandse poppodia staat Lisa Loïs op zaterdag 22 september in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

Samen met haar zeskoppige band brengt zij een bijzondere ode aan de Britse ster Adele. 

In tegenstelling tot de clubtour gaat Lisa in deze voorstelling iets dieper in op Adele's carrière en haar persoonlijke leven: mooie verhalen en fantastische anekdotes met een flinke dosis humor voorzien van een prachtige muzikale omlijsting door Lisa Loïs.

De tournee is dit najaar te zien in 22 theaters waaronder op zaterdag 22 september in Almere. Kaarten zijn beschikbaar via de website van KAF.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.