Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: Rijkswaterstaat


Warm weer zorgt voor schade aan asfalt: A6 vrijdagavond afgesloten
Laatste update: vrijdag 03 augustus 2018 - 18:06 uurOp de A6 bij Almere richting Amsterdam is als gevolg van de warmte schade ontstaan aan het asfalt waardoor de weg vrijdagavond om 20.00 uur wordt afgesloten. Dat meldt Rijkswaterstaat.

De reparatie duurt naar alle waarschijnlijkheid tot middernacht en levert voor weggebruikers een extra reistijd van zo'n 10 minuten op. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.