Klik om te vergroten

Vier zaterdagen evenementen in Almere Centrum
Laatste update: maandag 06 augustus 2018 - 11:21 uur


De komende vier zaterdagen zijn er in Almere Centrum verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er verschillende live optredens van klassieke muzikanten, dans-clinics, kinderactiviteiten en meer activiteiten.

Zaterdag 11 augustus

Op zaterdag 11 augustus staan de Zadelmakerstraat, Bottelaar- en Zoetelaarspassage in het teken van dans en muziek: restaurant Roti Mahal organiseert deze dag latin-bachatta dans-clinics. 

De clinics duren 25 minuten en starten om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur.

Zaterdag 18 augustus

Op zaterdag 18 augustus treden er verschillende straatartiesten op in de Passages waarbij het winkelend publiek verrast wordt met vrolijke en stemmige acts. 

Dit weekend valt samen met het 10-jarigbestaan van edelstenen, mineralen en sieradenwinkel Ladonna. De hele week wordt het jubileum gevierd met leuke gezellige activiteiten waarbij op de zaterdag het jubileum dus extra feestelijk wordt gevierd.

Zaterdag 25 augustus

Liefhebbers van klassieke muziek zijn op zaterdag 25 augustus in Almere Centrum aan het juiste adres!

Op verschillende plekken in de Passages vertolken verschillende straatartiesten uit Almere deze middag klassieke stukken van bekende en minder bekende componisten.

Zaterdag 1 september

Het laatste weekend van de zomervakantie staat in het teken van kinderen! Er zijn verschillende spelletjes te spelen, kinderen kunnen zich laten schminken en zijn van harte welkom om te komen knutselen.

Er komt ook een ballonnenartiest die de meest bijzondere creaties van ballonnen komt maken - uiteraard zijn alle activiteiten gratis.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!