Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Fietsendief aangehouden, politie zoekt eigenaar van gestolen fietsen
Laatste update: maandag 06 augustus 2018 - 12:42 uurDe politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Almere Centrum een fietsendief op heterdaad aangehouden. 

Agenten troffen twee fietsen aan die op de oorspronkelijke plek zijn teruggeplaatst met daar omheen een slot van de politie. Omdat de sloten alleen door de politie zijn te verwijderen, zoekt de politie de eigenaren van de fietsen.

Aan de eigenaren wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.