Zen Festival gaat niet door
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Iwan de Brabander


Zen Festival gaat niet door
Laatste update: dinsdag 14 augustus 2018 - 11:54 uurHet Zen Festival wat op zaterdag 1 september zou worden gehouden op het terrein van Stadslandgoed De Kemphaan, gaat niet door. Dat meldt de organisatie.

Volgens de organisatie zijn de vergunningen niet rond waardoor zij zich genoodzaakt ziet om het festival voor dit jaar te annuleren: Almere werd gekozen omdat het festival na eerdere edities te groot was geworden voor de eerdere locatie.

"Door omstandigheden waren wij op het laatste moment genoodzaakt nogmaals te wijzigen van locatie. Het korte tijdsvlak dat hierdoor is ontstaan, heeft ervoor gezorgd dat de vergunningen voor de editie van 2018 niet rond zijn gekomen. Zonder vergunningen kan het Zen Festival 2018 helaas niet doorgaan", vertelt Stephanie (organisatie Zen Festival).

De organisatie betreurt het besluit en zegt alle energie en tijd in te zetten om volgend jaar een supereditie neer te kunnen zetten.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.