Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Deur van Café het Steegje in Almere Buiten vernield: wie herkent deze man?
Laatste update: dinsdag 09 oktober 2018 - 11:40 uurCafe het Steegje in Almere Buiten is op zoek naar een man die in de nacht van zondag op maandag de deur heeft vernield met een scherp voorwerp. 

Volgens de eigenaren is te zien hoe een man om 02.20 uur richting de deur loopt: "hij lijkt voorbereid richting onze voordeur te lopen. Vervolgens heeft de man 'kanker' in onze deur gekrast met een scherp voorwerp, gevolgd door nog een tekst welke onleesbaar is.

De deur is door de man flink beschadigd geraakt. Door het delen van de beelden hopen de eigenaren een antwoord te krijgen op de vraag waarom de man tot zijn daad is overgegaan. Er is inmiddels een afspraak gemaakt bij de politie voor het doen van aangifte.

De man ingezoomd
 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.