Klik om te vergroten

Overzicht: wat is er te doen tijdens Halloween in Almere?
Laatste update: dinsdag 23 oktober 2018 - 16:35 uur


Wat is er allemaal te doen tijdens Halloween in Almere? In dit artikel vindt je een overzicht van een aantal leuke activiteiten die er in de stad het komend weekend worden georganiseerd!

Mis je een activiteit? Mail info@almere-nieuws.nl.

Halloween bij Café Het Steegje

Vier Halloween op zaterdag 27 oktober bij Café Het Steegje in Almere Buiten! Onder meer muziek door de twee zangers van Side Kick, ook is het café van binnen op griezelige wijze aangekleed en kun je een prijs winnen wanneer jij het engst verkleed komt!

Entree is gratis. Meer informatie »

Halloween Run in Almere Buiten

Er is een leuk Halloween Run parcours uitgezet in Almere Buiten. Ren je ook mee op zaterdag 27 oktober?

Er is een parcours voor kinderen en volwassenen. Onder meer loop je door DoeMere, de Floridagarage en het Centrum van Almere Buiten waarbij je onderweg verschillende enge figuren tegenkomt als een terrorclown met kettingzaag, zombies, een weerwolf en bebloede slager! Meer informatie »

Halloween Klimmen bij Klimpark Fun Forest

Kom jij vrijdag 26 oktober ook lekker griezelen tijdens het Halloweenklimmen bij Klimpark Fun Forest?

Deze avond is alleen voor de echte durfals. Fun Forest is namelijk de hele nacht gevuld met de figuren uit je engste dromen! En dat terwijl jij hoog in de bomen zit. Maak je klaar voor een nacht zoals je deze nog nooit hebt meegemaakt in een klimpark!

Griezelen gegarandeerd. Ben jij er klaar voor? Tot snel in het donkere bos! Meer informatie »

Salsa y Sangria: Halloween Special bij Rosita's

Kom vrijdag 26 oktober naar Rosita's want Salsa & Sangria is terug met de Halloween Special Dia de los Muertos! Al een Halloween-outfit in gedachte? Dress to Impress en maak kans op een fles!

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis! Kom gezellig een dansje doen op de muziek van Ricky D Jaimes en geniet van een sangria, cocktail en hapje! Meer informatie »

Halloween Spooktocht bij Outdoorpark SEC Survivals

Op zaterdag 27 oktober verandert het bos van Outdoorpark SEC Survivals in een griezelige plek! Wanneer het donker wordt vult het bos zich met spookachtige wezens, enge geluiden en onverwachte gebeurtenissen.

Kom griezelen en gillen tijdens de Halloween spooktocht - tenminste, als je door het bos durft te wandelen! Meer informatie »

Halloween Horror Night bij Kinepolis Almere

De hele nacht horror kijken in een spooky bioscoop: dat kan op zaterdag 27 oktober bij Kinepolis in Almere Stad.

Er worden in totaal vier films gedraaid met een totale lengte van 7 uur. Ben jij klaar voor een slapeloze nacht? Meer informatie »

Halloweenknutselen bij Buitencentrum Almeerderhout

Bij Buitencentrum Almeerderhout kunnen kinderen op zondag 28 oktober een leuk knutselwerkje maken in het thema van Halloween! 

Het is natuurlijk toegestaan om verkleed te komen. Meer informatie »


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!