Almeers Orkest viert 10-jarig jubileum met jubileumconcert in Almere Haven
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Almeers Orkest viert 10-jarig jubileum met jubileumconcert in Almere Haven
Laatste update: woensdag 09 januari 2019 - 14:47 uurHet Almeers Orkest bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden: op zondagmiddag 20 januari houdt het amateursymfonieorkest een jubileumconcert in Kerkcentrum De Goede Rede in Almere Haven.

De jubilerende dirigent John Leenders en zijn circa 30 musici zullen een gevarieerd programma neerzetten: bezoekers kunnen onder meer luisteren naar Engelse volksliedjes, Roemeense dansen en muziek uit de animatiefilm 'The Prince of Egypt'.

Het orkest sluit het concert af met de opzwepende muziek uit de musical 'Lord of the Dance'. Meer informatie is beschikbaar op de website van het Almeers Orkest.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.