André Hazes, Guus Meeuwis en Tino Martin op Strandfestival ZAND
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


André Hazes, Guus Meeuwis en Tino Martin op Strandfestival ZANDGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 07 februari 2019 om 18:10 uur


André Hazes, Guus Meeuwis en Ronnie Flex zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt van de twaalfde editie van Strandfestival ZAND. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 augustus.

Ook Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie zullen te zien zijn op het festival, welke dit jaar voor het eerst drie verschillende podia heeft.

ZAND Feest

Naast het vertrouwde hoofdpodium nabij het water zijn er dit jaar twee nieuwe podia met een eigen muzikaal thema: ZAND Danst heeft naast Kris Kross Amsterdam ook 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo achter de draaitafels staan.

Het podium ZAND Feest wordt speciaal ingericht voor de partygangers: hier staan onder meer Snollebollekes, Wipneus & Pim en Tino Martin op het programma.

In een later stadium zal de organisatie meer namen toevoegen aan alle drie de podia. 


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.