Klik om te vergroten


André Hazes, Guus Meeuwis en Tino Martin op Strandfestival ZAND
Laatste update: donderdag 07 februari 2019 - 18:10 uurAndré Hazes, Guus Meeuwis en Ronnie Flex zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt van de twaalfde editie van Strandfestival ZAND. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 augustus.

Ook Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie zullen te zien zijn op het festival, welke dit jaar voor het eerst drie verschillende podia heeft.

ZAND Feest

Naast het vertrouwde hoofdpodium nabij het water zijn er dit jaar twee nieuwe podia met een eigen muzikaal thema: ZAND Danst heeft naast Kris Kross Amsterdam ook 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo achter de draaitafels staan.

Het podium ZAND Feest wordt speciaal ingericht voor de partygangers: hier staan onder meer Snollebollekes, Wipneus & Pim en Tino Martin op het programma.

In een later stadium zal de organisatie meer namen toevoegen aan alle drie de podia. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.