Man aangehouden na woningoverval in Bouwmeesterbuurt
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Man aangehouden na woningoverval in Bouwmeesterbuurt
Laatste update: woensdag 13 februari 2019 - 14:00 uurDe politie heeft dinsdagochtend een 20-jarige Lelystedeling aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de A.D. van Eckstraat.

De woningoverval vond plaats op donderdag 15 november vorig jaar toen rond 11.00 uur bij het slachtoffer werd aangebeld door een vrouw en twee mannen. Het slachtoffer werd in de woning op de bank geduwd en kreeg een klap tegen zijn hoofd.

Uit de woning werden verschillende spullen en geld meegenomen.

Signalementen

De recherche is nog op zoek naar twee andere verdachten.

  • Signalement 1: Een licht getinte vrouw van ongeveer 17 á 18 jaar oud en 1.60 tot 1.65 meter lang. Zij had donkerkleurig haar in een klein staartje en droeg een legerkleurige (grijs/bruin) jas tot aan de heupen, donkere broek en Nike-schoenen.
  • Signalement 2: Een licht getinte man van ongeveer 25 á 26 jaar oud en ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij had een volle, kortgeschoren baard en droeg een blauwe jas tot net over de heupen en donkerkleurige trainingsbroek.

Beide verdachten spraken goed Nederlands. Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.