Volgende week: verjaardagsbingo van Almere Nieuws!
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Volgende week: verjaardagsbingo van Almere Nieuws!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 14 mei 2019 om 17:27 uur


Almere Nieuws bestaat binnenkort 6 jaar en dat wordt gevierd: op zaterdag 25 mei organiseren wij een bingo in Almere Buiten waar jij aan deel kunt nemen!

Er worden in totaal 18 rondes gespeeld met aansluitend een loterij waar je automatisch aan meedoet als deelnemer. In totaal maak je kans op zo'n 45 prijzen welke gericht zijn op de zomer! We hebben bijvoorbeeld kaarten voor Strandfestival ZAND en ook is de hoofdprijs weer groots.

Praktische informatie

De bingo vindt plaats bij Café Het Steegje aan het Baltimoreplein in Almere Buiten en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Kosten zijn 10,00 euro per persoon.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Reserveren of meer informatie kan via onze bingopagina. Wees op tijd, net zoals onze vorige bingo's geldt: vol is vol!


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.