❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Overval op woning in Almere PoortGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 30 oktober 2019 om 15:33 uur


Twee mannen verkleed als postbezorger van PostNL hebben woensdagmiddag een overval gepleegd op een woning aan de Beneluxlaan. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie vond de overval rond 14.45 uur plaats, onbekend is of er personen gewond zijn geraakt en of er iets is buitgemaakt. 

Tekst gaat hieronder verder (info)

Kort na de overval startte de politie een zoekactie in de omgeving onder meer met behulp van Burgernet, maar dat heeft tot op heden nog niets opgeleverd. 

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.