[Foto's] Ordinaire Sinterklaasbingo XL in Almere Buiten drukbezocht
Klik om te vergrotenFoto's door Patrick Moses Fotografie


[Foto's] Ordinaire Sinterklaasbingo XL in Almere Buiten drukbezochtGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 01 december 2019 om 15:19 uur


De Sinterklaasbingo XL die zoals aangekondigd ordinair en zeker niet geschikt voor de allerkleinsten zou zijn, is zaterdagavond drukbezocht. 

Prijzen als een airfryer, all-you-can-eat diner voor 6 personen bij Festijn Cultinair, Monopoly Almere Edition, Amarettopakket, en een luxe pannenset inclusief Center Parcs-tegoedbon en AH-tegoedbon waren te winnen. Ook vond er aansluitend nog een loterij plaats waarbij nog meer prijzen werden weggegeven en werden er nog onder alle deelnemers chocoladeletters uitgedeeld.

Voorafgaand aan de komst van de Goedheiligman die op verzoek zijn ordinaire gedrag èn staf had meegenomen, werd de zaal verrast door een Piet die zichzelf in het kostuum van de Sint had gehesen.

Bekijk onderaan dit artikel een foto-impressie van de avond.

Kerstbingo

Op zondag 22 december vindt er van 15.00 tot 17.30 uur de warme, gezellige Kerstbingo plaats waarbij de locatie zal worden omgetoverd in heuse Kerstsferen. De prijzen zijn gericht op de feestdagen en het nieuwe jaar. 

Samen sluiten wij het jaar af met gezelligheid, Kerstliedjes en vele prijzen. Blijf je na de bingo eten? Dan kun je als deelnemer genieten van het halve kip-menu inclusief patat voor slechts 8,50 euro per persoon.

Klik hier voor meer informatie / reserveren voor de kerstbingo.

Monopoly Almere Edition

In oktober werd een speciale editie van Monopoly in Almere-uitvoering uitgebracht waarvan de beschikbare oplage in korte tijd was uitverkocht. Ook tijdens de Sinterklaasbingo werd er een editie weggegeven.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Wil jij dit spel alsnog bemachtigen? Volg dan de Facebookpagina van BuitenMere waarbij binnenkort bekend zal worden hoe jij nog één van de laatste exemplaren kunt bemachtigen.

[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!.

Foto's (13)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.