Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Kerst: wat is er te doen in Almere?

Foto door: Maarten Feenstra

Kerst: wat is er te doen in Almere?

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Wil je weten wat er zoal te doen is rondom en tijdens de Kerstdagen in Almere? In dit artikel vindt je een overzicht van de activiteiten in Almere!

Meer items vindt je in onze agenda. Mis je iets? Mail ons via info@almere-nieuws.nl of meld je activiteit aan in onze agenda.. 

Gratis inpakservice in Almere Buiten

Laat je cadeau's gratis inpakken in Almere Buiten! Op vrijdag 20 en zaterdag 21 december staat de inpak-crew klaar op het Globeplein om al je cadeau's te voorzien van prachtig inpakpapier.

Klik hier voor meer informatie.

Kerstbingo van Almere Nieuws

Op zondag 22 december vindt de laatste bingo van dit jaar plaats, helemaal in het teken van Kerst! Zo is de locatie in Almere Buiten versierd in heuse kerstsferen en maak je weer kans op zo'n 40 prijzen. Samen sluiten wij het jaar af!

Klik hier voor meer informatie.

Winterparade in Almere Centrum

Op zaterdag 21 december vindt in Almere Centrum de Winterparade plaats! Deze dag kun je genieten van het Midwinterfeest met vuur en ijsspektakel. Ook zijn de winkels deze dag langer geopend en vindt er een optreden plaats van zangeres Maan.

Klik hier voor meer informatie.

Onbeperkt gourmetten in Almere Buiten

Thuis gourmetten is leuk maar, je kunt dit ook buiten de deur doen! Bij Eetcafé Het Steegje in Almere Buiten kun je voor slechts 17,50 euro onbeperkt gourmetten. Als voorgerecht een heerlijke soep en ijs als dessert.

Klik hier voor meer informatie.

Extra koopavonden in Almere Centrum

Nog geen tijd gehad om je kerstcadeau's te kopen? Geen paniek! Op zaterdag 21 en zondag 22 december zijn de winkels in Almere Centrum wat langer geopend zodat je voldoende tijd hebt om je kerstinkopen te doen.

Klik hier voor meer informatie.

Een frisse kerstcoupe bij Bibob in Almere Buiten

Iedereen wilt er natuurlijk goed uitzien tijdens de kerstdagen, naast je outfit moet je haar natuurlijk ook goed zitten! De dames van Bibob zorgen er graag voor dat jouw haar op en top zit. 

Knippen is zonder afspraak, tijdens je knipbeurt natuurlijk ook een heerlijk kopje koffie! Bibob is gevestigd aan de Madridweg in Almere Buiten.


[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 6.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)