Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Hindoestaans Cultureel Centrum in Almere Poort wordt gesloopt

Een impressie van hoe het gebouw ooit gerealiseerd zou moeten worden.

Hindoestaans Cultureel Centrum in Almere Poort wordt gesloopt

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Het Hindoestaans Cultureel Centrum (Shiv Mandir) op de hoek van de Trojestraat en Agamemnonsingel in het Homeruskwartiercentrum zal worden gesloopt. Dat meldt de gemeente.

Volgens de gemeente werd in september de kavel en ruwbouw van het cultureel centrum aan de gemeente teruggeleverd omdat het de initiatiefnemer na de start in 2013 niet is gelukt om het cultureel centrum te voltooien.

Al eerder deze week werd het bovenste gedeelte van het gebouw gesloopt. Begin 2020 zal vervolgens de fundering en de palen worden verwijderd waarna het terrein weer wordt aangevuld en afgewerkt zal worden met zand.


[Ad] Kapsalon Bibob in Almere Buiten - mogen wij jouw haar laten stralen voor de feestdagen? Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 6.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)