Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Inbrekers aangehouden in Tussen de Vaarten

Inbrekers aangehouden in Tussen de Vaarten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag heeft de politie vier Almeerders aangehouden nadat zij op heterdaad werden betrapt tijdens een inbraak aan de Marcel Duchampstraat.

Volgens de politie kwam er rond 04.00 uur een melding binnen van een getuige die glasgerinkel bij de betreffende woning hoorde. Agenten die poolshoogte namen, zagen meerdere personen in de woning die er vervolgens vandoor gingen.

Mede dankzij een politiehelikopter konden vier mannen, in een leeftijd van 21 tot 24 jaar, worden aangehouden. Ook hun voertuig is in beslag genomen. Inmiddels zijn drie verdachten weer op vrije voeten, één verdachte zit nog vast omdat die werd herkend door agenten.


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.1 ℃
Voelt als 3.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (12.05 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)