Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Schoten gelost in Oostvaardersbuurt

Schoten gelost in Oostvaardersbuurt

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er meerdere schoten gelost in de Francois Valentijnstraat. Dat meldt de politie.

Volgens de politie raakte er bij het schietincident geen personen gewond. Rond 03.40 uur kwam er een melding binnen over schoten die werd gehoord, waarna uit onderzoek door de politie bleek dat er inderdaad was geschoten.

Getuigenoproep

De politie heeft niemand kunnen aanhouden en is op zoek naar getuigen.
Een ieder met meer informatie wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniemvia 0800-7000.


[Ad] Wat vind jij van onze nieuwe website? Geef je mening! Ook kun je verbeteringen of een idee doorgeven. Klik hier om deel te nemen (kleine 5 minuten). Alvast bedankt voor je tijd!.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.2 ℃
Voelt als 6.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)