Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerders (24, 25 en 28) veroordeeld tot 2.5 jaar cel vanwege woninginbraken en diefstal uit auto

Almeerders (24, 25 en 28) veroordeeld tot 2.5 jaar cel vanwege woninginbraken en diefstal uit auto

De rechtbank in Overijssel heeft dinsdag drie Almeerders van 24, 25 en 28 jaar veroordeeld tot gevangenisstraffen tot 2.5 jaar vanwege een poging tot woninginbraak, vier voltooide woninginbraken en diefstal uit een auto.

De mannen waren volgens de rechtbank samen bewust op pad gegaan om inbraken te plegen in de plaatsen Hasselt en Vollenhove. In de verschillende woningen werd alles overhoop gehaald en werden sloten van deuren en ramen vernield.

De 24-jarige en 25-jarige mannen werd veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar. De 28-jarige man heeft een celstraf opgelegd gekregen van 30 maanden omdat hij tevens diefstal heeft gepleegd uit een auto. Ook moeten de mannen bij elkaar ruim 1300 euro aan schadevergoeding betalen.


[Ad] Kaartje sturen, is er binnenkort iemand jarig? Of heb je zin in een voordelige actie als 'tweede kaart gratis'? - Klik hier voor het spectaculaire aanbod!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.6 ℃
Voelt als 1.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog