1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Politie zoekt getuigen van beroving in Bouwmeesterbuurt

112 Bouwmeesterbuurt


De politie is op zoek naar getuigen van een beroving in de Bouwmeesterbuurt waarbij een 16-jarige werd beroofd van meerdere eigendommen.

Volgens de politie vond de beroving donderdagmiddag rond 16.30 uur plaats waarbij het slachtoffer een mes tegen de keel kreeg en van de straatrovers meerdere eigendommen moest afstaan.

Vervolgens zijn de vier verdachten weggerend in de richting van de A.D. van Eckstraat.

Signalementen

De politie is op zoek naar de vier verdachten en heeft van hen de volgende signalementen verspreid:

  • Verdachte 1 is een jongen van 17 á 18 jaar oud met een donkergetint uiterlijk en zwart haar. Hij wordt 1.85 meter lang geschat en heeft een dun postuur. Hij droeg een zwarte bril met dunne glazen en zwarte North Face jas. De jongen sprak goed Nederlands zonder accent.
  • Verdachte 2 is een jongen van 17 á 18 jaar oud met een donkergetint uiterlijk en een gezet postuur. Hij wordt 1.85 meter lang geschat en droeg een grijs trainingspak, blauw gekleurde bodywarmer en heeft een licht Surinaams accent.
  • Verdachte 3 is een jongen van ongeveer 16 jaar oud met een donkergetint uiterlijk. Hij had acné plekken in zijn gezicht (voornamelijk de wangen) en droeg een North Face jas.
  • Verdachte 4 is een jongen van ongeveer 16 jaar oud met een lichtgetint uiterlijk. Hij droeg een North Face jas.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Bouwmeesterbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Bouwmeesterbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 17 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 17 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 18 oktober 2021

14.2 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,6 °C. - meer weer »

Ma

13 - 18 °

Di

15 - 18 °

Wo

11 - 11 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only